Broodkast Weekschijf


BECKY HILL – OUTSIDE OF LOVE

Becky Hill heeft de komende week de Broodkast Weekschijf te pakken. Outside Of Love hoor je de komende week extra vaak bij HitsPowerFM.

Het is alweer even geleden dat we Becky Hill in de Nederlandse hitlijsten zagen. History, haar samenwerking met Joel Corry, was haar laatste hit en die verliet op 1 oktober 2022 de Lijst der Lijsten.

Daarna werd het stil rondom de zangeres, die eerder top 10-hits scoorde met Crazy What Love Can Do (met David Guetta en Ella Henderson) en Remember (met David Guetta).

Op Outside Of Love doet ze het zonder de Franse dj-grootheid en dat is bijzonder, want tot nu toe wist Becky nog geen hit te scoren op eigen kracht. Ze werkte voor deze single samen met haar eigen vaste team.

Uiteraard is Becky zelf maar wat trots op haar nieuwe track, die voorafgaat aan haar nieuwe album Believe Me Now?. “Dit nummer is een dansballad met frisse undergroundproductie en het zal één van de opvallendste tracks van Believe Me Now? zijn,” zo laat ze weten in een statement.

“Ik hoop dat mensen zich aansluiten bij dit liefdeslied en toch het gevoel hebben dat ze zich een weg willen dansen door het gedeelde liefdesverdriet.”

KLIK HIERONDER OP DE CD HOES OM DE
BROODKAST WEEKSCHIJF TE BELUISTEREN