Hallo Wereld van Muziek liefhebbers

Hartelijk welkom op de Internetsite van Studio Upstairs. Doelstelling van de Internetsite is het uitwisselen van informatie over hobby’s, muziek, radio, internet, interactieve media en alles wat hiermee te maken heeft.

Radio Automatisering voor de gezelligheid tijdens de chat! Vanuit mijn grootste passie “Radio” is in oktober 2004 het idee ontstaan om privé een radio automatiseringssysteem op te zetten en dit via het Internet toegankelijk te maken voor een ieder.

Uiteindelijk is dit uitgegroeid naar een volledig geautomatiseerd radio automatiseringssysteem voorzien van uitgebreide muziek database, met nieuws op het hele uur en de Headlines op het halve uur.

Om over dit medium, de muziek en alles wat hier betrekking op heeft te kunnen praten is er op het IRC Netwerk een Chat-Room opgericht. De links daarvoor tref je aan in het menu van deze site.

Wil je verder geïnformeerd worden over de technische specificaties van dit DirEttore Broadcast systeem klik rechts dan op de link “Mixtime Radio Automatisering”. Het is opgebouwd uit: Playlist, Rotations, Events, Sequences, Cue-points, en Configuration tools. Met deze mogelijkheden binnen het systeem worden de formats opgebouwd en alle overig binnen te brengen zaken gepland en volledig automatisch afgespeeld inclusief de nieuwsblokken

Voor de stream klik rechts boven op het speakertje of op de link onder het speakertje.